widać, że zamarzyła się Skodzie limuzyna, dla mnie Superbowi (obecnemu) do słowa limuzyna czegoś jednak brakuje - tu miejsca nie powinno zabraknąć
Pierwsze oficjalne zdjęcia Superba
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez PurchawaJak dla mnie nowy Superb wygladem wciaga nowe Mondeo, Paska zostawia daleko z tylu, a Avensis to moze co najwyzej mu czyscic buty.
W nowym projekcie grill jest wielki i całkowicie niekształtny. Od spodu ma takie załamania, które uważam za nieuzasadnione. Do tego dochodzą te wielkie halogeny, które moim zdaniem całkowicie nie pasują bo poszerzają zderzak do dołu jak samochodach sportowych. Po co? Całość wygląda wg mnie niezgrabnie. Może podzielicie moje spostrzeżenia jak zobaczycie więcej zdjęć z natury. :szeroki_usmiech
Pozdr.Załączone plikiPerfee
149 KM / 313 Nm by Masters Tuning
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSCo do Superba, to mi sie podoba, choc coś mnie w nim gryzie i sam nie wiem za bardzo co.
Tak naprawdę to zeby ocenic, to trzeba zobaczyć live.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Mi "nie paszą" (mocne słowo) troche tylne lampy (ciekawe, jakby to bylo, jakby na klapie bagaznika nie bylo w ogole lamp) i troszke zbyt masywna czesc tylna boku (ten masywny slupek), bo tak, jakby byla "za ciężka" do przedniej częsci, ale to moze taki kąt fotki...?
Ogólnie super! Moglbym w takim widziec swojego ojca, ale definitywnie na 18"! 2.0TDI _ DSG i soft i nie trzeba więcej...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KruPinMi "nie paszą" (mocne słowo) troche tylne lampy (ciekawe, jakby to bylo, jakby na klapie bagaznika nie bylo w ogole lamp)...
Zamieszczone przez KruPin... i troszke zbyt masywna czesc tylna boku (ten masywny slupek), bo tak, jakby byla "za ciężka" do przedniej częsci, ale to moze taki kąt fotki...?
Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Wygladało by to takO2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ćwiarteczkakowal 2002 a może pokaż swoją wersję tak jak napisał
Zamieszczone przez NEOrADEktak samo wysokie jak na nadkolach
Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz